Very Odd Ping Issue which is persistent.

Hey! Contacted my ISP, they say my line is Green. Used speedtest sites and they say everything is Green too. I tried to stream today (I stream every day) and my ping just creeped up and up and up until eventually hitting the 300-400 mark while I was in Ranked games. Here are some Gifs of the steadily increasing ping (forget the fps, was in windowed, these were also taken in a Custom game.); https://gyazo.com/475decb948c9c421a21b7586d74d4633 https://gyazo.com/cf683805cf61174eb9794b3fa7d8cda2 https://gyazo.com/d6dfefded994a60ccf28cdf076c49c8 So I had to stop streaming because I was also losing 30% of my frames and got onto my ISP who said everything was fine with my net. So I went into Overwatch to check if it was in there too and I was STILL seeing 100-300 ping. So now I'm at a loss at what to do, My ISP isn't helping and I've tried everything I can to fix this (Restart router, restart PC, repair, reinstall) I'll be putting a post of this on Battle.net too but was wondering if anyone else is having this issue and if you are, are you with Virgin Media like myself because it could be an issue they are overlooking. Just for the record, I'm on a 200mb/Down and 12mb/up connection with a normal ping in LoL of 28-30. Since I've had no issues before today, I dont see the benefit in posting Hardware specs since I stream almost every single day with no problems normally. Cheers and appreciate any Feedback. EightyPounds.
Share
Report as:
Offensive Spam Harassment Incorrect Board
Cancel