: Lag when near enemy champions
Still no response to this thread 22 days later....I have now ascertained that my game doesn't lag when I play a youtube video in the background. As soon as the video is fully loaded, the lag returns, it's as though my connection just idles on league unless something else is forcing it? I dunno how or why that would happen but am slowly giving up hope that anyone is actually going to respond to this :(
Rioter Comments
: Bots, the new titanic of League of Legends. New players can't learn the game.
In the last 2 days I've played around 5 bot games or something, 4 of them have been 4 man premade with bots. I don't know what's worse, the fact that people are botting accounts 24/7 in bot games (feeding mid 35/0 at 15 mins) or the fact that I've reported every single one and not a single one of the accounts has been banned. Are you just going to turn a blind eye to it happening riot and ruin the experience for all new players?
: Lag when near enemy champions
OK, so, browsing the boards I realised that I hadn't formatted this properly to be read by anyone from rito or elsewhere (didn't catch it before) and as I'm still having trouble I'm going to go ahead and follow the instructions, my bad guys! Region - EUW Country & ISP - U.K., Virgin Media Normal Latency - 30-40ms When the issue began - The first time I noticed it happening (I have not been playing league daily) was about 3/4 days ago. Times of issues: Whenever I try to play. WinMTR Results: |------------------------------------------------------------------------------------------| | WinMTR statistics | | Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last | |------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------| | 192.168.0.1 - 1 | 504 | 502 | 2 | 67 | 3082 | 59 | | 10.33.88.1 - 2 | 481 | 473 | 8 | 81 | 3090 | 249 | |nott-core-2a-xe-130-0.network.virginmedia.net - 3 | 473 | 463 | 9 | 78 | 3407 | 240 | | No response from host - 100 | 103 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | | No response from host - 100 | 103 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | | nrth-ic-1-ae1-0.network.virginmedia.net - 10 | 373 | 338 | 14 | 107 | 3410 | 238 | | m674-mp2.cvx1-b.lis.dial.ntli.net - 8 | 396 | 367 | 16 | 107 | 3399 | 248 | | No response from host - 100 | 103 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | | No response from host - 100 | 103 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | | nl-ams04a-ri2-ae6-0.aorta.net - 12 | 353 | 313 | 24 | 110 | 3267 | 360 | | 213.46.182.2 - 70 | 136 | 42 | 0 | 302 | 4126 | 363 | | 104.160.141.44 - 73 | 133 | 37 | 24 | 192 | 3290 | 353 | | 104.160.141.101 - 14 | 332 | 286 | 24 | 87 | 2303 | 133 | | 104.160.141.105 - 12 | 351 | 311 | 24 | 108 | 3437 | 149 | | 185.40.65.1 - 1 | 504 | 502 | 24 | 98 | 3096 | 51 | |________________________________________________|______|______|______|______|______|______| WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider Hope you guys can help me out, really missing being able to play :(
: Lag when near enemy champions
Yeah Teemo on Doritos, mine is the same, only started like 3/4 days ago and have had no problems up until then - I was beginning to think it was just me, at least I now have a little more hope with other people experiencing the same thing I guess :/
Rioter Comments

FoostedBucker

Level 18 (EUW)
Lifetime Upvotes
Create a Discussion